Hokejka – prodloužená ruka hráče

Mezi jeden z nejdůležitějších prvků hokejového vybavení hráče patří bezesporu jeho hokejka. Hokejka hráče je jako kouzelná hůl, se kterou nemilosrdně bere puk protihráči, aby s jistotou skóroval. Hokejové hole mohou být vyrobeny z různých materiálů. Mezi důležité vlastnosti hokejek profesionálních hráčů patří lehkost hokejky, její pevnost a odolnost vůči nárazům. Ovladatelnost hokejky se projeví při střílení puku protihráči či na branku. Každý hráč je jiný a měl by si vybrat takovou hokejku, která se stane jeho prodlouženou rukou, končetinou, jež ovládá se stejnou přesností, jako vlastní prsty

Kvalitní hokejové hole při prudkém výstřelu puku vnesou hráči do ruky cit, umožní razantnost výstřelu, a mají velký podíl na tom, že hráč nemine cíl. U straších typů hokejek mohlo docházet k pokroucení hokejky vlivem prudkého nárazu. Hokejka postupně ztrácela své užitné vlastnosti a hráč ji musel vyměnit za novou.

V našem eshopu najdete prvotřídní hokejky na lední hokej, kompozitové hole s dlouhou životností, které hráče na ledě nezklamou. Kromě hokejek pro aktivní profesionální hráče nabízíme také hokejky v juniorské kategorii, vhodné pro dětské hokejové tréninky. Oblíbenou dětskou hokejkou pro hráče cca od 8 do 12 let je hokejová hůl Easton 55S junior s v atraktivním černo-žlutém designu.

Zkušené hráče , jež rychle poznají rozdíl mezi jednotlivými hokejkami, nadchne hokejka Easton V1E Series Senior, která je novinkou sezony 2014. Dochází u ní k nahromadění energie ve spodní části hokejky. Hokejka je jako stvořena pro rychlé údery, jež překvapí všechny hokejové fanoušky.

0 komentářů u “Hokejka – prodloužená ruka hráče