Moderní rozety do vašich dveří

Dveře moderních interiérů jsou velmi často opatřeny rozetovým kováním. Rozety jsou jedním ze současných trendů a skvěle se hodí do novostaveb a moderních bytů. Rozety máme standardně v nabídce v kulatém nebo čtvercovém tvaru.

Neméně důležitý při výběru rozet je materiál, z něhož je rozeta vyrobena. Rozety nerezové jsou spojením atraktivního nadčasového designu a dlouhotrvající kvality rozetové kliky a kování. Oblíbené jsou také rozety vyrobené ze slitiny zinku a hliníku.

Nabízíme Vám atraktivní designy rozet, připomínající vzhled lesklých či matných kovů, pro bílé plastové dveře také rozety v bílé barvě. Rozety v designu lakovaného chromu, lakovaného niklu, lakované či saténové mosazi, mátové mosazi či bronzu zušlechtí každé dveře.
Kulatá rozetová klika Malta R Mátová Mosaz je vytvarovaná pro snadnou manipulaci s dveřmi. Lze požít v kombinaci v cylindrickou vložkou, ale také s WC zámkem.

Z hranatých rozet bychom vám rádi doporučili např. designovou kliku Victoria QR lakovaný nikl/dub. Tato klika je ideální volbou do dveří v barvě dubu. Souhra lakovaného niklu a proužku v barvě dubu dělá z této kliky nenápadný designový prvek, díky kterému úžasně vynikne každičký odstín dubových dveří. Rozeta Victoria QR lakovaný nikl/dub je k dispozici jako samostatná klika, se štítkem, s otvorem pro cylindrickou vložku, nebo s otvorem pro WC zámek.

0 komentářů u “Moderní rozety do vašich dveří