Brusle Bauer, za které se nemusí stydět ani hokejová reprezentace

Když český národ fandí našim hokejovým reprezentantům, tisíce hokejových fanoušků si všímají hokejistů, kteří se bleskově pohybují na bruslích.

Toužíte na ledu zazářit jako hvězdy hokejové reprezentace MS? Hbitý pohyb a držení koordinace na ledové ploše vám mohou usnadnit Brusle Bauer. Bauer je proslulá značka úzce spjatá s hokejovým vybavením hráčů reprezentace. Brusle Bauer používají známá hokejová esa i tisíce začínajících hokejistů. Žhavé novinky v kolekci bruslí Bauer podléhají nejmodernějším hokejovým trendům. Praktičnost, pohodlné nošení a stylový design dělají z bruslí Bauer hokejovou pomůcku, se kterou si užijete každou jízdu na ledu.

Seznamte se z našimi kandidáty na nejoblíbenější brusle roku 2015 – Brusle BAUER VAPOR X800 a brusle BAUER VAPOR 1X, které byly navrženy k té nejrychlejší jízdě na ledu. Tyto brusle mají vysoký stupeň ochrany nohy, střih podrážky je zkosený do tvaru „V“. Brusle Vapor jsou unikátní díky použití nejmodernějších technologií, šitým hráčům na míru.

Rozhodujete se mezi bruslemi Bauer Vapor 1X a Bauer Vapor X800? Vapor 1X patří mezi vrcholové modely letošní sezony. Vapor X 800 je třetí nejvyšší model v této řadě, vhodný jak pro začátečníky, tak i pro vrcholové sportovce, tyto brusle jsou o něco levnější než top model Vapor 1X.

Model bruslí Vapor 1X je vybaven novým holderem Tuuk Lightspeed Edge, který je o 3 mm vyšší než u předchozích modelů. Nové unikátní uchycení nože umožňuje jeho rychlou výměnu. Lze dosáhnout většího náklonu v oblouku. Nůž Tuuk LS4 má povrchovou úpravu, brusle vydrží déle nabroušená. Vapor X 800 je vybaven nožem Tuuk LS2. Brusle Vapor X 800 lze vytvarovat ve speciální peci přesně na nohu hráče, což hráčům poskytne maximální komfort, se kterým se dosud nesetkali.

U bruslí Vapor 1X je použita nejmodernější technologie SPEED PLATE umožňující individuálně vytvarovat vložku. Brusle pevně obemkne nohu a stane se její součástí, hráč získá lepší stabilitu, brusle umožňují výbušnější styl bruslení a možnost dosáhnout velké rychlosti v krátkém čase.

Model 1X přináší hokejistům také komfortní výstelku s technologií 37.5, která reguluje teplotu těla. Rychleschnoucí tkanina udržuje nohy v suchu a uzamčené v brusli.

Rozdíl mezi bruslemi je také v jazyku. Jazyk bruslí Vapor X 800 je vyztužen polyuretanem, což zlepšuje ochranu nohy v oblasti nártu. 1X mají lehký filcový jazyk vyztužený tvarovatelným Curv kompozitem, s mnohem vyšší ochranou nohy oproti ostatním modelům bruslí. Technologie jazyka výrazně snižuje váhu celé brusle.

Nazujte si své nové brusle Bauer Vapor a připravte se k vrcholovým výkonům při hře hokeje.

0 komentářů u “Brusle Bauer, za které se nemusí stydět ani hokejová reprezentace