Nové obsazení pozice FOOD & BEVERAGE MANAGER v hotelové restauraci GALERIE sídlící v srdci Hotelu Ametyst * * * * na Vinohradech.

Na pozici  FOOD & BEVERAGE MANAGER v hotelu Ametyst byl jmenován FEKIAČ Tomáš, který přešel z krkonošského hotelu SAVOY ROYAL * * * * * ve Špindlerově mlýně z pozice EXECUTIVE MANAGER.

Do Savoy Royal hotelu * * * * * přišel v listopadu 2010 z Prahy, kde byl jmenován z pozice  HOUSEKEEPING MANAGER do pozice EXECUTIVE MANAGER.

Pán FEKIAČ Tomáš působil na různých pozicích v oboru hotelnictví a zejména v gastronomii.

Je původem ze Slovenska z města pod vrchem Zobor.  V Nitře úspěšně absolvoval obor úplně jiný již je dnes jeho profesním oborem.  Již od mládí se pán FEKIAČ zabýval gastronomií a zkvalitňování služeb ve firmách kde působil.
Ve světě gastronomií se pohybuje již 11 let, je členem AKČ ČR a působí v různých gastronomických komisích.

Úspěšně již třetím měsícem provozuje online magazín gastro inovace, který financuje z vlastních zdrojů. Jako říka : „ Dobrý provozní, dobrý restauratér potřebuje být informován a tak zde je to co hledaji“.

Během svého působení v Německu zastával pozici  soukromého poradce a catering managera pro general managera velké Americké banky a jeho rodiny.
Tomáš FEKIAČ je ženatý a momentálně se svoji manželkou čekají přírůstek do rodiny, malou Terezku.

0 komentářů u “Nové obsazení pozice FOOD & BEVERAGE MANAGER v hotelové restauraci GALERIE sídlící v srdci Hotelu Ametyst * * * * na Vinohradech.